ארגז הכלים של אמא

דברים יפים מחכים לכם בנעמן

איזה כיף להגיש מרק חם בכלי כל כך יפה. תודו שזה עושה את כל האפקט!

הסדרה החדשה והיפה של נעמן, מנוקדת, כוללת כלי בישול והגשה מקרמיקה: קסרול stoneware לבישול קדירה בתנור, ומגוון  קערות אישיות למרק. הכלים עשויים מחומר עבה במיוחד ומאופיינים ביכולת לאגור חום לבישול אחיד ואיכותי.

הסדרה מתאימה לשימוש בתנור, במיקרוגל ובמדיח:

  • קסרול 4 ליטר גרניט צבעוני + מכסה במחיר 79.95 ₪
  • כלי להגשה אישית אובלי + מכסה במחיר 22.45 ₪
  • כלי להגשה אישית + ידית  9.95 ₪

את הכלים ניתן להשיג בשלושה צבעים: חרדל, ורוד עתיק והתכלת, שבחרנו לעצמנו.

הסדרה מוצעת בימים אלה במבצע של 50% הנחה, בכל חנויות הרשת.

בנוסף, מתקיים ברשת נעמן מבצע שווה במיוחד, של 50 פריטים ב-50 ש״ח בלבד. המבצע בתוקף עד ה-31.12.17  ו/או עד גמר המלאי.

פריטים לדוגמה:

  • סוטאז׳ 30 ס״מ המכיל 5 ליטר + מכסה זכוכית ב-50 ₪ במקום 179.9 ₪
צילום: שירה רז
  • מחבת יציקה לסטייק 28  ס״מ ב-50 ₪ במקום 299.9 ₪
  • מערכת סכו״ם 24  חלקים, "ברקן" ב-50 ₪ במקום 299.9 ₪
  • קערת סלט אקריליק + כפות ב-50 ₪ במקום 149.9 ₪
  • ווק בקוטר של35  ס״מ בב-50 ₪ מקום 124.9 ₪
  • מארז 3 סירי זכוכית לתנור והגשה ב-50 ₪ במקום 164.9ש"ח – סט מצויין שיש לנו בבית כבר שנים!
צילום: שירה רז
  • מארז 3 קופסאות אחסון מתקפלות מסיליקון ב-50 ₪ במקום 169.9 ₪
  • מערכת סכו״ם 24 חלקים Marble ב-50 ₪ במקום 169.9 ₪
  • קערת סלט אקריליק + כפות ב-50 ₪ במקום 149.9 ₪
  • 4 כוסות שתייה זכוכית כפולה ב-50 ₪ במקום 159.9 ₪
צילום: שירה רז

אסף גרניט, היועץ הקולינרי של נעמן מציע לנו מתכון להכנת מרק מיניסטרונה טעים לערבי החורף הקרים:

  • 1 בצל מקולף וחתוך לקוביות קטנות.
  • 1 גזר מקולף וחתוך לקוביות קטנות.
  • 2 גבעולי סלרי קצוצים.
  • 2 תפוחי אדמה בינוניים מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות
  • 3 עגבניות מקולפות ללא הליבה וחתוכות לקוביות.
  • 1 שורש פטרוזיליה קלוף קצוץ לקוביות קטנות
  • 1 זוקיני חתוך לקוביות קטנות
  • 2 שיני שום פרוסים.
  • 1 גבעול טימין
  • 4-5 עלי בזיליקום
  • 4-5 עלי אורגנו
  • חצי כוס שעועית לבנה שהושרתה במים כל הלילה ובושלה עד להתרככות.
  • חצי כוס פסטה קצרה וקטנה
  • מלח פלפל לפי הטעם
  • 3 כפות שמן זית

הוראות ההכנה:

מטגנים בצל גזר סלרי עם מעט שמן זית כ-3 דקות עד להזהבה, מוסיפים שום ועגבניות ומטגנים על אש נמוכה עוד כ- 10 דקות עד שהעגבניות מעט מתפרקות, מוסיפים את שאר הירקות ומטגנים כ-5 דקות נוספות ,

מוספים מים עד ¾ גובה הסיר מוסיפים את עשבי התיבול ואת השעועית ומביאים לרתיחה, מבשלים 25 דקות נוספות ומוסיפים את הפסטה לעוד 10  דקות בישול מתבלים ומורידים מהאש.

צילום תמונה ראשית: שירה רז